𝗣𝗢𝗥𝗧𝗘𝗦 𝗢𝗕𝗘𝗥𝗧𝗘𝗦 𝗔 𝗟’𝗘𝗦𝗖𝗢𝗟𝗔 𝗗’𝗢𝗧𝗢𝗦

L’AMPA de l’aulari d’Otos del CRA Castell de Carbonera, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha organitzat una vesprada de portes obertes a l’escola ben divertida que està dirigida a famílies, amigues i amics de pobles veïns el pròxim dissabte 𝟮𝟮 𝗱’𝗮𝗯𝗿𝗶𝗹 𝗮 𝗢𝗧𝗢𝗦.


Començarà a les 16 hores amb un taller de pintura, tot seguit hi haurà un berenar popular i finalitzarà amb el concert del grup de música infantil Trobadorets. A més, al llarg de la jornada es podran visitar les instal·lació del centre escolar.

Video “Voleu conéixer l’escola d’Otos?”


El projecte educatiu d’Otos combina un entorn rural on viu gent acollidora amb les necessitats que demana el món actual. Ofereix una escoleta infantil municipal, ensenyament d’infantil i primària a l’escola i també un conjunt d’activitats extraescolars, com es pot llegir als cartells adjunts. De forma que el municipi ja ha rebut l’arribada d’un destacat grup de famílies joves amb xiquets i té les portes obertes a totes aquelles que estan interessades en el projecte.

L’escola d’Otos forma part del CRA Castell de Carbonera.
El poble disposa també d’una escola infantil municipal de 0 a 3 anys.

Una escola rural en contacte amb la natura

L’escola d’Otos és un centre públic i gratuït on es treballa un programa educatiu respectuós, basat en les necessitats infantils, l’educació viva, activa, inclusiva i participativa. L’escola funciona a partir de projectes pensats per treure el millor de cada xiqueta i xiquet. A més, els grups reduïts d’alumnes permeten un ensenyament molt proper, quasi personalitzat.

Amb el privilegi de comptar amb un entorn rural i tenir la naturalesa molt a prop, l’escola és un lloc paradisíac pels xiquets. A Otos, a més, es troba la ruta de rellotges de sol i la Col·lecció Permanent d’Antoni Miró, fets que faciliten el contacte amb la ciència, la cultura i l’art per part dels alumnes de l’escola.

El centre, en col·laboració amb l’Ajuntament, proporciona tot el material necessari de forma que l’ensenyament és totalment gratuït.

Per a ajudar amb la conciliació laboral i familiar, s’ofereix el servei d’escola matinera on cada dia, a partir de les 8, l’alumnat pot fer activitats i jocs abans de començar les classes. Disposem també de servei de menjador escolar, amb possibilitat de beca.

A més a més, en Otos els xiquets i xiquetes tenen l’oportunitat de realitzar estudis musicals en l’Escola Comarcal de Música amb el reconegut sistema de Fasolet.

L’ anglés, la pilota valenciana o les classes de música  també són altres de les activitats extraescolars que es poden dur a terme al municipi.


Vídeo del projecte “Com m’agrada ser de poble” al CRA Castell de Carbonera.