FESTIVAL D’ALGER

Festival d’Arts Escèniques d’Otos,
L’escènica rural transgressora
TALLER de moviment

Amb Antonella D’Ascenzi

Dissabte 8 de Juny 17h Espai Parc Escoles.

Menors de 7 anys acompanyats per familiars. Duració: 2h.

Fils tindrà al centre de la recerca el públic com a agent actiu de transformació i creació: l’activitat de creació involucrarà el públic posant al centre “els fils”. Fils de totes les dimensions i colors seran el joc d’on començar a improvisar i crear.
Serà una creació entre tots i totes sobre les possibles relacions dins d’una comunitat i com construir aquesta xarxa simbolica a nivells escènic: es proposaran practiques, jocs, dinàmiques entre les persones participants i el espai públic, en aquest cas, el parc infantil. Les dinàmiques que sortiran seran la base per a posar a punt un ventall d’interaccions possibles en la posada final de la peça FILS.
Les performers de la peça, una ballarina i una marioneta, intervindran en aquest laboratori obert a la gent i construiran una una ciutat dins d’un parc i en l’espai urbà.
La proposta de creació oberta al públic oferirà practiques de moviment i pautes coreogràfiques perquè qui participi pugui investigar com els fils articulen els cossos d’edats diferents i de diferent imaginari.
La proposta serà la creació d’un espai obert i disseminat de fils on per a qui participa s’alternaran moments contemplatius de poesia visual a moments pràctics on seran convidats/as a construir una Comunitat de fils i relacions.


Grup intergenaracional, edat mínima: 4 anys o participants repartits en classes d’edat (infància, adolescència, adults)

Tot va néixer des d’una pregunta: com seria la història si es desenvolupés en un parc infantil entre un
tobogan i un gronxador?