FESTIVAL D’ALGER

Festival d’Arts Escèniques d’Otos,
L’escènica rural transgressora

Recital: Polsim de temps dels records.

RECITAL MUSICAT DE TEXTOS DE CARMELINA SÀNCHEZ-CUTILLAS

AMB MARINA MULET I ROSARIO CASELLES

Divendres 7 de Juny a partir de les 19 h Espai Palau

…I en acabant, quan ja no puc més de tanta boira, m’invente somnis amables…, arreplegue roses …. trac el cor al sol perquè s’estove…, i faig codonyat!

SINOPSI

Aquest projecte neix quan em proposen fer un homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas.

Llavors la comence a llegir i em quede fascinada, volia llegir més i més. Com podia ser que no l’hagués coneguda abans?
Com pot ser que no se la celebre cada any? Com pot ser que no estiga en boca de tothom?
Això ha canviat una mica després de la celebració de l’Any Carmelina Sánchez-Cutillas, on s’ha fet molta difusió de la seua obra, però pense que encara se li ha de donar més llum a l’obra d’aquesta magnífica escriptora que tenim al País
Valencià, que ha restat mig oblidada durant molt de temps. És el moment de recuperar l’espai que li pertoca i per això seguim amb el projecte.


La nostra proposta de recital, juga amb la prosa i la poesia de Carmelina, agafant fragments de la novel·la Materia de Bretanya i entrellaçant-los amb la seua poesia, quedant així un espectacle que dona a conèixer una miqueta més la sensibilitat i el món intern de la Carmelina.
Els textos van acompanyats de la composició músical de Sandra Monfort, que capta els ambients i els fa volar, que prepara els sentits de l’espectador per endinsar-se en les paraules de la Carmelina.