FESTIVAL D’ALGER

Festival d’Arts Escèniques d’Otos,
L’escènica rural transgressora
OFEC

Cia Les Cícliques

Dissabte 4 de Juny, 21h, LLoc: Església

SINOPSI

OFEC mostra la realitat de la dona. Una realitat tenyida d’opressió degut a la violència imposada pel sistema patriarcal que ens vexa, ens humilia i ens calla.

Com fer front a aquesta càrrega que fa tant temps que ens ofega? Quatre cossos corporalment poètics es desperten per iniciar la rebel·lió contra una societat rica d’opressions i absenta d’humanitat. Ara és el moment de trencar amb el conformisme que ens anul·la. _ La sororitat és recordar-nos que som lliures. Lluitem. Fem un acte d’amor propi i deixem anar la maleta. Un crit mut és arrencat del silenci.

FITXA ARTÍSTICA


Actrius:
Patricia De Haro Frutos
Saray González Claveria
Mariàngels López Llauradó
Carla Sabater Casals
Tècnic:
Paula Honrubia Domínguez
Fotografia:
Òscar Manyoses Carles
Vídeo:
Pau Pomar Rendón
Música:
Lechuga Zafiro, Perotá Chingó i Sega Bodega
Composició i disseny de so:
Les Cícliques
Direcció i autoria:
Les Cícliques


Cia Les Cícliques

Les Cícliques son quatre dones, quatre actrius que s’han unit per visibilitzar a través del teatre tot allò que els preocupa, inquieta, confon, i pertorba. La companyia neix el 8 de març del 2019, el dia de la dona, amb l’objectiu de donar veu a totes les que són silenciades. La seva  primera peça és OFEC, on es crea el llenguatge de la cia. Amb el cos com a protagonista Les Cícliques uneixen diferents disciplines; interpretació, dansa, cant i altres recursos escènics com l’objecte poètic.