Actuació conjunt instrumental

FESTIVAL D’ALGER

Festival d’Arts Escèniques d’Otos,
L’escènica rural transgressora
Actuació conjunt instrumental Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida

Divendres 7 de juny 20h, Espai Carrer Sant Josep

Format per estudiants de l ‘assignatura de conjunt instrumental de la població Otos i Quatretonda, on es desenvolupa no sols la part artística dels seus integrants sinó que també és un espai on es fomenta el treball en equip, la disciplina i la superació personal.

La participació en aquest grup ofereix als joves estudiants una experiència inestimable, permetent-los no només millorar les seves tècniques instrumentals, sinó també aprendre a comunicar-se i expressar-se a través de la música en un entorn de conjunt. Així mateix, els prepara per a futures actuacions públiques, on podran compartir la seva passió i els fruits del seu treball amb la comunitat.

Per a aquesta ocasió, el grup de conjunt instrumental dels alumnes de les poblacions d’Otos i Quatretonda, amb el seu professor Marcos Úbeda i Faus, ha preparat un repertori, centrat en la música festera. Aquesta selecció musical promet capturar l’essència de les festes que tan profundament estan arrelades en la cultura i l’esperit de les nostres comarques.